lauantai 10. marraskuuta 2012

Tv-taso!

Iänikuinen puinen tv-taso alkoi ottamaan päähän tässä loppusyksystä. Olimme ettineet ja ettineet sopivaa ja halpaa, vaan eihän semmosta mistään tullut eteen. Yks kaunis syyspäivä päässäni loksahti ja samantien lähin kuormalavakasalle. Onneks olin niitä keräillyt pitkin kesää. Etin sopivia ja samankokosia. Maalasin valkosella kolmeen kertaan usseampiakin varulta,  vaan kolmehan tuohon riitti.
Tosin hieman eri kokosia olivat.


Ovetkin tein samalla vauhilla. Vanhasta aidasta sain purettua valkosta lautaa ja nuo päällyslaudat toisesta punasesta puretusta aidasta.

Vähän oli haastavaa laittaa ovia paikoilleen, kun erikokosia olivat nuo kuormalavat ja ensinnäkin noiden saranoiden etsiminen liiterin joka laatikosta, kaapista, komerosta, pikkupurkista yms yms...jopa kierrätyskeskuksesta kävin penkomassa...vaan viimein ne löyty sittenkin omasta liiteristä. 
Vielä puuttuu ovista kahvat ja haka.Eipä ole osunut kohalle sopivia. Siihen asti ootetaan :)

Viikonloppuja teille  •´¯`★☆•.¸¸.•

5 kommenttia:

 1. Ihan jännät teit. Siivousfriikkinä on pakko kysyä, eikö tuollaisesta karkeasta pinnasta ole vaikea pyykiä pölyjä?

  VastaaPoista
 2. Satu, huomasin kyllä itekki, että ei tyuosta ainakaan luutulla pyyhitä. Noh, onneks ne huiskat on keksitty. Ne megneettiset kerää mukavasti pölyt itteesä.

  Irmastiina, kiitos. Ideana oli laittaa ovet ylös asti, että telkkari jäis piiloon, mutta ois pitäny tehä sivuille korkeat tolpat oville ynnämuuta...liian haastava tämmöselle pikkunikkaroijalle :)

  VastaaPoista
 3. Itekkö tuon teit ? Taitava ja kekseliäs ;D usein ne parhaat ideat on valmiina " pihalla " niinkuin nyt noi lavat teillä ;D
  Hyvä tuli

  VastaaPoista
 4. Kiitos maarit. Heh, ihe ite tein omilla kätösillä. Mies avusti noiden ovien saranoiden kohalla, ku en saanu millään suoraan. Nyt niissä roikkuu kaikenlaisia härpäkkeitä ja killuttimia :)

  Niin se on, ettei kannata lähteä merta edemmäs kalaan :)

  VastaaPoista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)