sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Winter Wonderland!


Toinen postaus tästä talvesta, nyt on vaan lunta rutkasti enemmän. Kuvia on tulossa aika pläjäys :)
En vaan yksinkertasesti lakkaa ihailemasta ihania talvimaisemia.
Hautausmaan kuusiaita on melkoisen paksu.
Nämä on mun lempipaikkoja joka vuodenaikana, mutta näin talvisin ne näyttää niin satumaisilta. Varsinkin iltaisin, kun pimenee ja sytyttää lyhtyihin kynttilät, ei malttais mennä sisälle. Tuota siltaa pitkin käppäilen eestaas ja välillä käyn tuon pajukaaren alla haaveilemassa. Jälkiä ei vaan haluais tehä puhtaalle lumelle, mutta mahottomuus muuten saaha tulia sytytetyksi :) No jollain pitkällä kepillä, jossa on koukku päässä. No, kuitenkin joku niistä tippuis hankeen ja joutusin tekemään vielä pahemmat jälet kaivaessa sitä ylös :)Nämä kaks mahtavaa puuta ovat hautausmaalla ja melkosen vaikuttavan näkösiä, varsinkin tuo ylimmäinen kuusi.


Ootan, että nuo pakkaset hellittää, ja pääsee metsäpoluille kävelemään. Muutenkin olis kohotettava kuntoa. Lopetin muka leivän ja enimmät hiilihydraatit, noh pari päivää pystyin olemaan ilman ruisleipää.
Katotaan uuvvemman kerran kevväämmällä., kun aurinko alkaa paistamaan. Sillonhan sitä yleensä tulee se hirveä laihutus ja uudistusvimma. Itessään ja huushollissa.

Mukavia päiviä ensi viikolle :)

10 kommenttia:

 1. Kyllä on luminen maisema kaunis!

  Mulla alko kevennys kun vuosi vaihtu...leivästä oli vaikee päästä eroon kun sitä menin ja mussutin koko joulukuun...mutten oo lipsunu (kop kop) :D On se semmonen totuttelukysymys. Ja toisaalta eihän sitä ruisleipää tartte kokonaan heittää pois :) Mulla se vaan turvottaa ihan törkeesti ja mahavaivoja ollu koko aikuisiän ja ne loppu kun lopetin leivän syönnin.

  VastaaPoista
 2. Ihanat tunnelmakuvat! Tuossa talossa haluaisin itsekin asua:)

  VastaaPoista
 3. ♥ kyllä on kauniita talvikuvia ja maisemia!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sanna-Mari. Tapahan se leivänsyönti on, niinku monet muutkin. Yritän nyt vähentää, vaihdoin auringonkukkaleipään, jossa on suurin osa siemeniä yms. :) ...järki sanoo, että huijausta, syön sitä yhtäpaljon ku tavallistakin, ellen enemmänki. Se on niiiin hyvää. HUoh :D

  Kiitos Irmastiina, on se ihanaa, kun on lunta. Toivottavasti teilläkin siellä :)

  Eila, kiitoksia :)

  Itekkin tykkään asua tässä.
  Talon on v. -49 miehen isä rakentanut. Sitä on -60 luvulla vieritetty uuden tien tieltä pois isojen tukkien avulla. Dokumentteja ei vaan taida tuosta tapahtumasta olla, harmillista kyllä.


  Kiitos Riitta Sinikka :)

  VastaaPoista
 5. Moikka, meikäläisen blogissa olis sellanen pieni tunnustus..

  VastaaPoista
 6. Kiitos Tanni vierailusta, minäpä vilikasen :)

  VastaaPoista
 7. Nytpä en löytänyt blogiasi Tanni!

  VastaaPoista
 8. Voi miten ihana kyltti: kirjasto, koti ja apteekki. Ei sitä paljon muualle tarvi osata suunnistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä niin Kiki :)Muistihäiriöiden varalta... :)

   Poista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)