torstai 29. toukokuuta 2014

Hempeätä helatorstaita!

Päivät ovat menneet tuolla pihalla viime päivät, ettei paljon jouda tätä blogia vilkaseenkaan. Vaan nytpä tulin poikkeamaan. Meilläpäin on sateista, tuulista ja kylmää yäk! Oli kaivettava villasukat jalkaan ja viltti taas sohvan kaiteelle. Että mä niiiiin inhoan näitä kelejä. Miehen kans siivottiin koko talo lämpimiksemme ja mies raivasi ja teki inventaarion vaatekaappiinsakkin. Ja vielä vaan kuuluu imurin äänet kellaristakin. On sillä kyllä nyt vauhtia ja virtaa :)

Minä se niin tykkään hempeistä väreistä ja asetelmista. Patsi en silloin, kun pitäis pölyjä pyyhkiä. Puolet ajasta menee siihen, kun raivaan pöytätilat puhtaaksi, lattiatiloista puhumattakaan. 

Se oli nyt semmoinen pikapostaus.
 Mukavaa pyhänjatkoa  jlämmintä viikonloppua !

uu
 

8 kommenttia:

 1. Samaa olen minäkin tehny siivonnu kaappeja ja vaatehuonetta..ja mie myös inhoon näitä sateita voi jehna sentään et maailma on nykyään joko tai tyyppiä tai paremminkin kelit...kun on helle niin on tosi helle kun sataa niin sataa sit kunnolla ja monta päivää...yöks riittäisi vaikka puolitoista päivää sadetta ja sit saisi paistella aurinko..no joo jos jotain hyötyä voi sanoa niin se ainakin et nyt on siistiä, en mie jaksa kauhiasti helteillä siivota..no sateen jälkeen paistaa aina aurinko :) Minäkin rakastan hempeitä sävyjä..kaunis asetelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mut sehän on pääasia, että siistiä :) Tosiaan, en minäkään helteillä paljon sisällä oleskele, joskus sitten iltamyöhällä imuroin pikaseen. Kesä se on niin lyhyt, että pihalla vaan kaiken ajan, minkä pystyy.

   Kiitos, hempeät värit ne jotenkin pehmentää huushollin :)

   Poista
 2. Aiai, ihana asetelma - niin kuules minäkin tykkään kaikenlaisesta hempeestä ja sen sellaisesta dingeldongelista. Silloin kun on pakosta pölyjä pyyhittävä niin sitä karsii tavaroita pois, mutta jo sen jälkeen huomaakin, että taas asettelee kaikenmaailman kuppiloita sinne ja tänne - kun ne vaan on niin ihania ja ei niitä voi kaappeihin piilotella - minkäs sitä luonnollensa voi. Niin täälläkin on kylmää - eilen oli pakko torppa takalla lämmittää ja nyt alan samaan puuhaan kun just kotiuduttiin tallilta - hyrr.. Mukavaa viikonloppua sinne teille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanni, mää oon kans ollu huomaavinani sun blogista ne hempeet ja blingblingit :)

   Ei kannata karsia, huomaan saman asian, monesti ne lisääntyy sen karsimisen myötä.
   Teillä sentään takka...aijai, ku oiski. Ehkä sitten eläkkeellä sen saan :)

   Lämmintä viikonloppua Kotipellolle :)

   Poista
 3. Kylmää on ja kosteaa, piti ottaa sukkapuikotkin esille kun ei ulkona tarkene.
  Ihana toi asetelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän ihan parasta sadepäivän puuhaa :)

   Kiitos ja mukavaa viikonloppua. Toivotaan, että lämpenee!

   Poista
 4. Vaikka on ollut kylmää niin sun kuvissa on kyllä lempeää kesätuulta, ihanat heleät värit :)

  VastaaPoista
 5. Ah, ihanan hersyvää tarinointia! =) Tänne tulen toisekin! =)))))

  VastaaPoista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)