lauantai 18. lokakuuta 2014

Meijän olkkari!

 Tässä siis olkkari nykyään...onhan tää ollutkin tässä järjestyksessä viime joulusta asti. Eli hurjan kauan :) Tarttis tehä taas jotain ja siitäkös mies riemastuu :D 
Tänään oli kyllä aika draivi vaihtaa järjestystä, mutta sitten lähettiin ruokaostoksille ja se jäi.
Onneks, on se niin kaamea tapahtuma :)Tää on perimmäisestä nurkasta ruokailuhuoneeseen. Tuon epäääräsen kasan yläpuolelle pitäis tulla hylly vanhoista suksista...siis jo vuosi sitten ostin hyllynkannattimet, mutta ei ne vaan itekseen seinälle mene.

Koskaan ei ole liikaa lyhtyjä eikä tunnelmavaloja :)

Mun löhönurkka :) Pöydällä ihan parhaan putiikin antimia eli Punnitse & Säästä. Huikea kauppa.  Sen ohi ei vaan voi mennä :) Eilen tutkin sisustuslehtiä ja uusinta viherpihaa viltin alla ja söin herkkuja. Mikäs sen ihanampaa.

 Myöhemmin illalla viiniä ja jazzia. Näistä on ihana ilta tehty :)

Nauttikaahan tekin valoista, tunnelmasta ja lämmöstä.

Oikein hyvää viikonloppua :)6 kommenttia:

 1. Ihanan kodikasta ja lyhtyjä pitää aina olla.
  Meillä on tehty sopimus, ettei telkkaria, kaukosäädintä ja miehen tuolia saa siirtää, kaikki muut huonekalut saa ajoittain kyytiä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kosotäti. Meillä vähän sama juttu, onkohan kaikilla miehillä oma tuoli? :)

  VastaaPoista
 3. Sulla on taas sellaisia kuvia, ettei meinaa päästä tänne kommenttikenttään asti ollenkaan kun sitä menee vaan takaisin tuonne ylöspäin kun iskee pelko, että kai nyt vaan kaikki ihanuudet stalkkasin. Niin tunnelmallista ja kodikasta :) Oletko kokeillut sieltä Punnitse ja Säästästä, mitenkähän tuo menee kieliopillisesti :D, sellaisia jogurttipapaijoita, oooooooh miten hyviä ne on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh...kiitos Kiki <3 En ole sieltä säästästä semmosia hokannut. Mutta KIITOS vinkistä seuraavaan kertaan. Uskon, että ovat hyviä.

   Poista
 4. Tunnelmallista, kodikasta - ihana fiilis - paljon katseltavaa, ihania juttuja & ideoita..mä voisin kans tulla lasilliselle, jazzista en kyllä ymmärrä mitään.. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Tanni, kiitos :) Tervetuloa lasilliselle. Voijaan myö kuunnella muutaki...vaikka heviä :D

   Poista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)