lauantai 4. tammikuuta 2014

Kirjat!

Kirjoillakin voi koristaa huushollia. Pitkään aikaan ei meillä ole ollut kirjahyllyä, joten vanhoja kirjapinoja on sitten siellä sun täällä.

Pianon päällä on vanha tietokonekirjasarja vanhalla vyöllä sidottuna. Meidän jo aikoja sitten lopetetun juna-aseman yhestä rakennuksesta löysin lähetyskortin. Ei ollut päiväystä tai joku lukusarja oli..voisko olla vuodelta -69? 

Yläkertaan menevissä rappusissa on kans yks pino. Niin tykkään kaikista vanhoista kirjoista. Varsinkin, kun kirjansivut ovat vielä kellastuneet, niin sitä siirtyy itekkin johonkin toiseen aikaan mielikuvituksissaan.

 Tämän kirjapinon löysin roskiksesta pari vuotta sitten. Ovat 1900-luvun alkupuolelta kaikki. Siinä on joku latinankielen oppikirjakin mukana. Melkosen mielenkiintoista!

Monet kirjankannet ovat kans tosi ihastuttavia, että niitä ei tee mieli laittaa piiloon mihinkään hyllyyn tai kaappiin. Niinkuin tämäkin. Ihanat värit..

Tää on mun suosikki kaikista kirjoista, mitä oon elämäni varrella nähnyt. Kirja on sisällöltäänkin ihana. Oli pakko riisua joulu jo pois, että sai tämän esille :D

Sitten pieni varoituksen sana. Ens viikolla voipi tää sivusto olla vaikka minkä näköinen. Alan nyt oikeen tosissani ottamaan selvää, mikä tässä mättää etten voi muuttaa fonttia, en sen kokoa enkä muutakaan. Joten sivu saattaa olla joka päivä erilainen. Ja jopa hurjakin, ellen saa asetuksia aisoihin. 
Että kyse on vaan siitä. En ole pimahtanut :D
Tarkemmin aateltuna saatan olla sitäkin, mutta tiedätte syyn :D Bloggerin kanssa taistelleet tietänevät mikä taistelu on edessä :)

Ihanaa iltaa

3 kommenttia:

 1. Meilläkin paljon vanhoja kirjoja ja itsekin olen niitä roskiksesta dyykannut. Esim. todella vanhoja oppikirjoja, ne on hauskoja.. Kirjoista saa kivoja asetelmia, niinkuin sinullakin. Juu, bloggeri on .. sanonko mikä..pahimmillaan.. Tzemppiä- "vääntöihin"!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roskikset ovatkin melkosia aarreaittoja :)
   Vielä ei ole tapahtunut mitään,
   koska bloggeri on temppuillut jo pelkästä ajatuksesta.
   Sanoppa vaan...sitä se on :D

   Poista
 2. Voi, miten ihastuttavia kirjoja olet löytänyt! Kyllä noin upeita kirjojen kansia kannattaa pitääkin esillä. Itse bongailen kirjojen nimiä; minun pinoistani löytyy mm. Nuoruuden kultaiset vuodet, Verta ja tulta sekä Pyhä valhe. En ole kyllä yhtäkään noista lukenut, mutta kauniita ovat sisustuksessa! Leppoisaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)