lauantai 28. helmikuuta 2015

Rose Garden!

 
Tässä jo muutamana päivänä yrittänyt laittaa uutta postausta, vaan bloggeri ollut eri mieltä. On se vaikeaa, huoh!

Mietimpä jo tämän blogin lopettamista ja jatkaa vain tuolla Ruusu-Liisan puolella. Olisi yksi blogi vähemmän tapeltavaa.
Mutta ehkä vielä ajattelen muutaman päivän :)

Aattelin esitellä meijän alakerran vessaa.


Löysin metsästä tuommosen ikkunanpokan, mies rakensi siihen valoille kaukalon.Miehen koulussa rakentama maustehylly sai servettipinnoitteen ja taustapahvin.  :)


Löydettiin tämä saippua-astia Porvoosta yheltä kirpparilta. Oli jo valmiiksi ihanasti patinoitunut.

Niin kyse olikin vaan meijän toiletista eikä ruusutarhasta :D


Mukavaa viikon alkua ja maaliskuuta :)
8 kommenttia:

 1. Mä aina odotan näitä sun postauksiasi..täällä kun olen niin ihastunut sinun kodin sisusteluun ja taasen Ruusu-Liisan puolella enempi idea-rikkaaseen puutarhaasi<3 Mutta mitä ideointia olet teitin vessassakin käyttänyt..huokaus ja ihastus!
  No, minun toiveeni on, ettet lopettaisi, mutta tietty sen ymmärtää, että on asioita jotka menevät edelle ja silloin on karsittava.. Ihanaa aikaa sinne ruusutarhaan<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Tanni. Ehkä minä vielä taistelen, voihan se olla, että vika onkin mun koneessa :) Haluaisin kyllä pitää erillään puutarha- ja sisustusjutut.

   Mukavaa maaliskuun alkua Kotipellolle <3, oonkin käynyt tutkimassa ihania muutoksia teijän huushollissa. Kommentit ei vaan lähteneet.

   Poista
 2. Kuule mie yritin klikata tota ruusuliisa linkkiä..mutta tuli näytölle joku eestin kielinen outo sivusto???
  ihania kuvia jep yksi päivä kommentoin toisen blogiin ja eihän blogger antanut kommentoida et välillä näinkin päin..Ihana postaus ja niin kaunista Yritän toisella kertaa uudestaan tuota ruusuliisaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anja kommentoinnista :) No, mutta mites se on mahollista? Minä kyllä pääsen sinne tuosta linkistä. Minäkin huomannut, että kommentit joko häviää tai sitten ei pysty kirjoittamaan mitään. Mutta toivottavasti pääset käymään puutarhasivullani vielä :)

   Keväistä viikkoa sulle :)

   Poista
 3. Ompa siulla ihana pikkukammari :)

  VastaaPoista
 4. Sun otsikot saa mut usein laulamaan ja nytkin täytyi päästellä maailmalle "Mä sulle luvannut en ruusutarhaa" :D Mutta kyllä nuo kaikki ihastuttavat koristeetkin alkaa melkein laulattamaan :) Teillä on kyllä vieraille vaarallinen vessa kun liian pitkä istunto ei ole hyväksi ja tuonne varmaan helpolla jää tutkailemaan kaikkia yksityiskohtia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Kiki :D Sinne todellakin ovat monet jääneet ihmettelemän, itse mukaanlukien. Mulla vaan aiheena, että mitä vois lisätä, koska vapaata seinätilaa on vielä liikaakin :D

   Kevättä rintaan sulle :)

   Poista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)