lauantai 11. kesäkuuta 2011

Huh hellettä....

....vaan aivan   i  h a n a a   !! T'ästä ei paljoa kesä parane...noh hyttysiä vois olla vähemmän. Mutta nyt on sitä OIKEATA kesää. Aamulla voi ensimmäisenä hypätä järveen aamu-uinnille ja ottaa laiturille kahvia mukaan...voivoi, en voi kyllin ylistää sitä tunnetta, kun aikansa uituaan ja sieltä poisnoustuaan kuin uudestisyntyneenä istahtaa laiturinnokkaan ja maistaa tuoretta kahvia. Edessä on tyyni järven pinta, saari, joutsenpariskunta sekä lokkien valtakunta läheisillä rantakivillä.

Tai sitten olen  lähtenyt soutelemaan pienen lenkin...


Monesti on tullut jäätyä tuonne laiturille pariksi tunniksi loikoilemaan. Joskus on harmittanut vietävästi, kun on saapunut lauma kiljuvia ipanoita tai tuttuja kalamiehiä kalastusreissuiltaan haastelemaan, että "ei kai vaan nahka pala"  tai kunnaninsinööri apujoukkoineen raivaamaan rannan pieliä TAI "pahassa" tapauksessa kaikki nämä yhtäaikaa, vaan tänä aamuna olin jopa niin iloinen, kun ne kiljuvat ipanat ja kalamies tulivat rantaan. Se ihana tunne siitä samanlaisesta jokakesäisestä jatkumosta sai hymyn sieluuni. On se niin ihanaa, kun on tuommoisia "merkkejä", että kaikki ei muutukkaan.


Tästä on hyvä taas käydä pulahtamassa ennen unia...vaikka kello onkin jo kohta kolme, ei voi päästää näitä kesäöitä käsistään...ihan parasta aikaa :)

Aaaaa kesänlapsi mä ooooon♪♫♪•.¸¸.•´¯`•♫♪.•´¯`•.¸¸.•.♪♫ : ...no niin kauniita unia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)