lauantai 4. kesäkuuta 2011

Summertime!

Kyllä se kesä nyt tuli, varma merkki siitä on kukat, mullassa möyrintä, puutarhan muokkaus sekä avonjaloin tepastelu pihanurmikolla. Uinnit ovat jostain syystä nyt jääneet, mutta kunhan nuo tuulet rauhoittuvat, aamulla kipasen jokakesäiseen tapaani ensimmäisenä uimaan, sitten kahvia pihakeinussa ja tutkimuskierros kaikkien istutusten kautta..on niin mukavaa tutkailla kaikkia istuttamiansa taimia  miten ovat juurtuneet ja lähteneet kasvamaan.
Ja nythän on itseasiassa kesäloma. Koulu loppui viikko sitten, saatiin todistukset ja ruusut. Viikon olenkin pihaa muokannut uuteen uskoon, vielä on aikaista sanoa, mitä siitä tulee. Sain isoja kiviä tien varteen, kivikkokasveja jo jonkin verran istutin vaan enemmän niitä on hommattava. Suihkualtaan sain paikoilleen ja päivän tapeltuani mokoman pumpun kanssa sain senkin pelittämään, piti tosin purkaa pieniin osiin ja kasata uudestaan.

Tässä kuvia viime kesältä


Tuo on siis suihkuallas, aika paljon on tavaraa sen ympärillä, tänä kesänä aion vähän jarruttaa tuota kukkatouhua :)

Ja uutta kuvakulmaa tältä kesältä.

Maalaisromantiikkaa

 Tähän tulee uusi grillipatio, pohja vielä vaiheessa eikä grillistä vielä tietoakaan. Toivon mukaan juhannuksena on valmis.Oikein mukavaa kesän alkua ja paljon lämpimiä auringon säteitä•.¸¸.•´¯`•.・✿.•´¯`•.¸¸.•.Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ


2 kommenttia:

  1. Kaikkea kaunista kukkien keskellä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos TeSa :) Itekseni naureskelin, että aina, kun löytyy joku uus/vanha esine, siihen on saatava kukkia :) Mukavaa kesänjatkoa sulle :)

    VastaaPoista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)