sunnuntai 20. tammikuuta 2013

The system has halted - Mutta minä en!

Tietokone meinaa sanoa sopimuksensa irti! Aina, kun yrittää siirtää kamerasta kuvia koneelle, ruutu menee siniseksi ja ilmottaa laitteistohäiriöstä! PAHKASIKA!! Minä oon niin tumpelo tietotekniikan suhteen, etten ymmärrä juurikaan mitään. No saattaa olla liian vähän muistia tai C-levy liian täynnä. Jokohan on liikaa kuvia koneella :O Täytynee pyytää mies katsomaan. Mutta apua, miten pölyset näppäimet on ja nappuloiden välit...Joko kevät on tullut, kun alkaa pistämään lika silmiin! 

Tänään koin kyllä muitakin ihmetyksiä.Viikon sairastamisen ja ensimmäisen kokonaan nukutun yön jälkeen tunsin energian virtaavan suonissani aamukahvin aikana. Mies ehotti imuroimista...SIIS, että hän voi imuroida ellen vielä jaksa. Minähän jaksasin vaikka mitä, mutta annoin miehen imuroida. Perin kummallista, minun olisi pitänyt olla sutena siivoamassa, sillä pölyä, murusia, tiskejä, roskia ym. oli huusholli väärällään. En ollut kertakaikkiaan jaksanut tikkua ristiin pistää koko viikon aikana.

Mutta mulla oli silmissä näky ja hyppysissä vimma.Nimittäin herättyäni meinasin mitata kuumetta, vaikka melkein tiesinkin ettei sitä ole, mutta varulta aattelin tarkistaa. Keuhkoissa rohisi kuitenkin sen verran vielä.Noh, mittari näytti kokoajan alilämpöä ja piipitti jatkuvasti, joten patterithan siitä lopussa. Meijän sekamelska-kaappi, jossa on myös patterit oli t o d e l l a sekaisin. Ja minä kans. Kuume jäi mittaamatta ja  heti aamukahvin jälkeen kannoin koko kaapin sisällön keittiön isolle pöydälle. Ruuvit, mutterit, koukut, naulat, työkalut, teipit, narut, lamput, patterit, liimat ja mitäliekaikkitavarat onkaan järjestykseen kaikki omiin rasioihinsa. Jestas ku oli jännää :D  Tais lähteä taas lapasesta... patterinvaihto!
Mies sano, että hän on oottanu niitä lapasia omalle kohalleen jo pitemmän aikaa ja ottanut töistä jo lomaakin sen takia, hah :D Noh, pääasia, että jonkun lapasista läks, siitä kaapista ei ois löytäny enää mitään. Nyt löytyy!

Sainhan minä vielä hyvin siivottua huushollin, vaihettua petivaatteet ja tehtyä ruuankin. Joskus se oma laitteisto pysyy päällä loistavasti.

Oisin laittanu kaapista kuvan, vaan kamerassa ovat. Siispä laitan kuvan pakkomielteistäni. Pojantyttöni näitä aina siirtelee kupista toiseen ja ihailee ihania värejä ja hiplailee käsissään. Me kaks harakkaa :)


Tappelin tuon Gimpin kanssa yrittäen tehä kuvakollaasia, vaan enhä minä tyhmä osannu. Osasin tehä sen pohjan vaan sinne en saanu ku yhen kuvan. Kyllä nyt ois ollu kiva, kun ois ollu tyttö kotona neuvomassa kädestä pitäen. Netistä luin ohjeita, jotka oliki helppoja, vaan toteutus oliki ihan muuta. Pah ja pah!

Mutta aikaa tuossa tappelussa hurahti kaks tuntia ja nyt on hikipäässä ja pyykkikonekkin unohtu laittaa päälle. Sanonko minä kohta vaikkajamitä tämän tekniikan kanssa! PHHUUH!!!

Hyvveä Yötä, nukkukaa hyvi

...nii muute tervetuloa uusille lukijoille Neitsille ja Kikille :)

5 kommenttia:

 1. Moikka, tulin kyseleen, että onnistuko ne servettikortit? Koitin sulle mailiosotetta kattella, sillon kun kyselit, että mikähän meni pieleen, mutta en löytäny ja kommentoin siis omaan blogiini :)

  VastaaPoista
 2. Jokaisessa kodissa taitaa olla sekamelskakaappi, jonka syövereihin uppoaa kaikki ei-paikkaansa löytänyt :)

  VastaaPoista
 3. Sanna-Mari, ei onnistunu! En sitten alkanu enää kokeilemaan, kun keksin aivan loistavan tekniikan iha ite.. no kokeiluasteella sekin vielä :) Laittelen kuvia ja tietoa, jos tekeleet onnistuu kunnolla :)

  Niinhän se Kiki on. Meillä niitä kaappeja ja komeroita on useampia, osa siivoamatta, mutta täytynee ootella toista samanlaista piikkiä :)

  VastaaPoista
 4. Jep, meilläkin on noita sekamelska-kaappeja.Aina välilla inspis iskee ja siivoan sekä lajittelen - seuraavassa käänteessä Isäntä tai pojat etsii jotakin tosi tärkeetä ja melska on oleva taas.. Mihinkäs kaappiin olen omat helmeni laittanut - ovat nättejä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin....eihän ne pysy siisteinä, ellei kaikille koputa päähän, että ne tavarat laitettava niille kuuluville paikoille :)
   Meillä olis useampikin kaappi siivoamista vailla komeroista puhumattakaan. Lasten lapsuudenaikaiset komerot on leluja väärällään, vaan oottelen sitä aikaa, että otan härkää sarvista :)

   Poista

Mukavaa, kun kävit! Mikäli jätit kommentin, kiitän siitä :)